Élet-Stílus

Hajós András: Az normális, hogy a tehetségkutatókba olyan emberek választják be a szereplőket, akik nem játszanak hangszeren?

Nyitrai Szilárd / RTL2
Nyitrai Szilárd / RTL2
Nagyon dühíti a tévézés jelenlegi állapota.

Hétfő este Hajós Andrással, Miller Dáviddal és Marics Petivel indult az IstenEst negyedik évada, Istenes Bence vezetésével. Azt a kérdést járták körül, hogy ciki vagy menő manapság a tévében szerepelni.

Hajós András elmondta, hogy nagyon régóta nem néz tévét. Szerinte azonban gyávaság fanyalgásból nem szerepelni a tévében, mivel ott még mindig van valami szűrő (például egy zsűri), ezért nem akárki kerülhet be, míg az internetre bárki feltöltheti az anyagát.

„A tévében mindig azt reméljük nézőként, hogy ott van egy színvonal, nem akárki énekelhet az X-Faktorban vagy a Sztárban Sztárban” – fogalmazott, hozzátéve, hogy ezeket a műsorokat még mindig rengetegen nézik. Szerinte ez adja a tévé erejét, és ezért nem csökken a népszerűsége.

Ezzel együtt arról is beszélt, hogy őt dühíti a tévézés jelenlegi állapota, ezért ő abba is hagyta.

Vegyünk egy zenés tehetségkutató műsort. Az normális szerinted, hogy a legtöbb talent-showba olyan emberek választják be a szereplőket, akik nem játszanak egy hangszeren? Akik nem álltak még emberek előtt színpadon? Érted, ha egy kórházba elmész, a gazdasági igazgatótól is elvárod, hogy orvos legyen, hogy nagyjából képben legyen

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik