Közélet

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

MTI/Bodnár Boglárka
MTI/Bodnár Boglárka

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, írja a Bors a csütörtökön megjelenő hot! magazinra hivatkozva.

A rövid szemléből csupán annyi derül ki, hogy a magazinban a műsorvezető vall majd a kapcsolatáról Mészáros Lőrinccel.

A hot! magazinban állítólag arról is beszél majd, hogyan ismerkedett meg az üzletemberrel, valamint az is kiderül, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Kapcsolódó

A cikkben emlékeztetnek, hónapok óta keringett a pletyka, hogy egy párt alkotnak. A műsorvezetőt eljegyzési gyűrűje buktatta le egy reggeli műsorban, ahol meghívott vendégként tűnt fel.

Március közepén a 24.hu számolt be róla, hogy Dubajból tért haza a NER-gép, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával a fedélzetén. Hadházy Ákos akkor úgy kalkulált, csak a repülés 30 millió forintba kerülhetett az utasoknak.

A pár üzleti kapcsolatban is áll egymással. Mint megírtuk, Várkonyi Andrea tavaly augusztusban otthagyta Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított. A Várkonyi 76 százalékos többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. horgára gyorsan nagy hal akadt: a reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is.

Kapcsolódó
Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött Várkonyi Andrea cége
A korábbi műsorvezető azt mondta, piaci alapon bérli az irodákat.

Ahogyan a 24.hu megtudta, nem ez az egyetlen kapcsolat: Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. Várkony két hónapja megkeresésünkre arról beszélt,

megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak.

Várkonyi végül megszólalt kapcsolatukról a Hot! magazinnak:

Kapcsolódó
„Árad belőlük a harmónia” – így jött össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc
„A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – meséli a lapnak Várkonyi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik