Élet-Stílus

„Árad belőlük a harmónia” – így jött össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

LifeTV
LifeTV
„A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – meséli a lapnak Várkonyi.

Szerda este a Bors számolt be először arról, hogy a csütörtöki Hot! magazin címlapja erős lesz: Mészáros Lőrinc megkérte Várkonyi Andrea kezét, a tévés pedig igent mondott – így azt sem titkolják tovább a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak.

Március közepén arról írt a 24.hu, hogy egy több mint tízmilliárd forint értékű luxusgép blokkolt jeladóval repült el az Egyesült Arab Emírségekbe, az utaslistáról petig kiderült, Várkonyi és Mészáros is a privát gépen utazott.

Kapcsolódó
Dubajból tért haza éjszaka a NER-gép, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával
Orbán Viktor korábban azt kérte, mindenki tartózkodjon az egzotikus utazásoktól. Mészáros kérdésünkre nem akart nyilatkozni.

A Hot!-ból végül részletek is kiderültek, igaz, névtelen források (ismerős, tévés kolléga) alapján számoltak be Várkonyi és Mészáros kapcsolatáról:

  • Munka kapcsán ismerkedtek meg, előtte látásból ismerték egymást, de Mészáros válása után jött létre szorosabb kapcsolat köztük, itt a felcsúti milliárdos volt a kezdeményező.
  • Annyira harmonikus párról beszélhetünk, hogy a környezetükben senkinek nem volt meglepetés, hogy Mészáros jegygyűrűt is vásárolt Várkonyinak (ezt egyik fél sem erősítette meg a cikkben, sem más nyilatkozatban).

Állítólag hamar meglett köztük az összhang:

Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak

– árulta el a lapnak az egyik forrás. Maga Várkonyi mindössza azt nyilatkozta a Hot!-nak:

A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.

Várkonyi több hónappal ezelőtt a LifeTV-n (mikor még ott dolgozott) saját, Női titkok Várkonyi Andinál című műsorában elárulta, mit keres a férfiakban:

Az apukám egy végtelenül okos, művelt ember. Én tudom magamról, és észrevettem régebben, hogy ezt nagyon keresem a férfiakban. Nekem alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet, akire fel is tudok nézni.

Bochkor Gábor is megszólalt:

Kapcsolódó
Bochkor Gábor nem kommentálja Várkonyi Andrea szerelmi életét
Kötöttek egy paktumot, miután szétmentek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik