Élet-Stílus

Egy rendező azért üvöltötte le Jane Levyt egy forgatáson, mert „túl kicsi a melle”

Úgy fest, a Mi lenne/ha forgatásán történt a dolog.

Jane Levyt legtöbben a megbocsáthatatlan magyar címeken futó Kertvárosba száműzve/A kondom el van vetve című sorozatból ismerhetitek, most a Twitteren írt egy cikk kapcsán, ami még mindig a Lea MicheleSamantha Ware balhéval foglalkozott.

Ugye, Michele a Glee forgatásán elég csúnyán bánt fekete kolléganőjével, többször megalázta mások előtt, és azt mondogatta sokaknak, hogy legszívesebben beleszarna Ware parókájába.

Az ügy hatalmas port kavart, Michele ellen szabályos hadjárat indult, Levy is ebbe szállt bele sajátos formában. Ő Ware személyiségét dicsérte, mert mind kiderült, nagyon kedves volt vele közös sorozatuk, a Mi lenne/ha kameratesztjén.

Egy próbafelvételen a rendező leordított a teljes stáb előtt, hogy milyen kicsinek tűnnek a melleim és követelte, hogy szerezzenek nekem egy push-up melltartót. Átöltöztem, aztán jelezte, hogy ez már sokkal jobb. Az egyetlen ember, aki érezte, hogy mennyire megalázó ez az egész, Samantha Ware volt, aki aztán megkérdezte, hogy érzem magam.

Ugyan nem említette, hogy a közös sorozatukról van szó, ám a legtöbb amerikai médium tényként közli a dolgot, hiszen csak ebben dolgozott együtt a két színésznő.

Kiemelt kép: 2014 PIECE OF PIE PRODUCTIONS / / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik