Imádják ennek a modellnek a hurkáiról készült Instagram-képét

Rengeteg elismerő üzenetet kapott, mióta kirakta a keveset takaró fényképet magáról.
Kapcsolódó cikkek

Általában azoknak a modelleknek, felhasználóknak a képei járják be igazán az internetet, akik vékonyak, sportosak, kidolgozott testalkatúak, ezekkel szembesülünk nap mint nap. Ezért is üdítő az olyan Instagram-oldalakkal találkozni, mint például Grace Victoryé, aki a nyers valójában mutatja be az igazságot, és azt a testet, ami sokkal jobban hasonlít egy átlagos halandóéhoz.

És nem csak nekünk, hanem sokaknak az interneten, egy tükrös szelfije, amint csak egy törölköző takarja a teste egy részét, már csaknem 17 ezer lájkot kapott, és 416-an hozzá is szóltak, a legtöbben elismerően gratuláltak a lánynak. Nem is csoda, hiszen ez is egy remek példája önmagunk elfogadásának és a pozitív testképnek.

Több a tekercs, mint egy pékségben

– írta Grace a kép alá, majd ezt meg is magyarázta: „Emlékszem, mikor a gyökerek ezt mondták az iskolában, miközben étkezési zavaraim voltak. Most már felépülőben vagyok és szeretem a testem, függetlenül attól, hogyan néz ki.”

Gyógyulok, és nagyon szeretem az életemet, ez minden, ami igazán fontos.

Gyerekkorában sokat küzdött a testével, ritkán látott hasonlót, mint az övé, és ha igen, az is csak nevetség tárgya volt, vagy az újságok illusztrációja az egészségtelen életmódról szóló cikkekhez.

Azóta hosszú utat járt be, de mikor a képet először akarta feltenni Instagram-oldalára mégis megijedt. A héten aztán csak kiposztolta, és nagyon büszke a követőire, akik ilyen jól fogadták a kitárulkozó képét.

Nem is kaptam negatív kommentet, vagy ha igen, akkor nem vettem észre

– nyilatkozta a Metrónak, majd hozzátette, hogy a hozzá hasonló alakúak, akik szégyellik a testüket, próbáljanak meg változtatni a hozzáállásukon, ne higgyék azt, hogy valami elromlott bennük, ne higgyenek a becsmérlő szavaknak és akkor sokkal szebb lesz az életük.

Kiemelt kép: Instagram