Élet-Stílus

60 évesen szülte meg első gyerekét a nő, a férje még aznap elhagyta

Húsz év próbálkozás után esett csak teherbe egy szerb nő, a baba egészségesen meg is született, ám mire a kislány világra jött, apja, még az újszülöttosztályon úgy döntött, elhagyja a családot. Mint mondta, a gyereksírástól nem tudna aludni, túl öreg hozzá, így még a gyerek megszületésének napján bejelentette, hogy nem hajlandó nevére venni a kislányt. A férfi hatvannyolc éves, neje 60 évesen, már nyugdíjasként lett anya, valószínűsíthetően spermadonorral, és, mint férje fogalmazott: “megkapta, amit akart, most boldog”.

Azzal aligha számolt, hogy egyedül fogja nevelni majd a gyerekét, holott férje a kezdetektől nem volt túl lelkes: beleegyezett ugyan, de ellenezte a babaprojektet. A nőnek magas vérnyomása, és egyéb, korából fakadóan nem meglepő betegségei vannak, terhessége utolsó hónapjait kórházban töltötte veszélyeztetett terhesként, férje szívbeteg és diabéteszes – ezzel is indokolta, hogy elhagyja nejét, mint mondta, egy kisbabával élni az ő korában káros lenne az egészségére, mert nem tudna tőle aludni.

Fotó: Daily Mail

A nőnek ugyanakkor nem kérdés, hogy felneveli a kislányt egyedül is, bár túl sok pénze nincs, terhessége előtt egy textilgyárban dolgozott.

Bármi lesz, akár velünk marad Serif, akár nem, harcolni fogok Alináért, ahogy csak tudok, hogy rendesen felneveljem. Csak érte fogok élni. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de hiszek benne, hogy vannak jó emberek, akik segítenek majd.

A nő már majdnem feladta, hogy valaha anya lehet, amikor teherbe esett, hosszas kezelések után. Mind mondta, tisztában volt a kockázatokkal, de az anyaság volt élete álma, ami most végre valóra vált. “Nem féltettem az életem, Isten bátorságot adott nekem. Sosem éreztem magam jobban.”

via Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik