Menczer Tamás: Magyar Péter mindig kért, könyörgött, pitizett, de soha nem kapott politikai munkát a Fideszben

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar most a bevándorlásról hazudik.

Magyar Péter egy notórius hazudozó. Ez az egyik oka annak, hogy a Fideszben sohasem kapott politikai munkát. Mindig kért, könyörgött, pitizett, de soha nem kapott

mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban. Menczer arról is beszélt, hogy a Tisza Párt elnöke, aki pénteken migránstábor építésével vádolta meg a kormányt, most a bevándorlásról hazudozik.

Magyar sajtóértesülésekre hivatkozva írt arról, hogy a vitnyédi Csermajornál, a tejipari szakközépiskola területén a katonaság felügyelete mellett 500 fős menekülttábort alakítanak ki, továbbá felrótta a kormánynak, hogy 2000 embercsempészt engedtek szabadon, és hogy évente 60 ezer ázsiai gazdasági migránst hoznak be az országba.

Menczer a videójában elmondta, hogy amíg az Orbán-kormány vezeti az országot, Magyarországból soha nem lesz bevándorlóország, és soha sehol nem lesz migránstábor.

Ha Brüsszel azt akarja, hogy engedjük be a bevándorlókat, akkor összegyűjtjük őket, felrakjuk a buszra, és elvisszük Brüsszelbe Von der Leyen asszonynak ajándékba. De Magyarországon egy sem marad. Ez egészen biztos

– mondta Menczer, hozzátéve, hogy Magyar brüsszeli szabályokat akar, melyek Nyugat-Európában ahhoz vezettek, hogy ártatlan emberek tömegeit gyilkolják meg a bevándorlók.