Bencsik András lapjában arról fantáziálnak, hogyha Donáth Annát elveteti az anyja, Budapest rendezi a 2024-es olimpiát

A szerző Ungváry Zsolt.

Amint a Telex felfigyelt rá, a kormánypárti, Bencsik András vezette Demokrata felületén olyan véleménycikk jelent meg, amelyben a szerző, Ungváry Zsolt (kiemelt képünkön) arról fantáziál, hogyha Donáth Annát annak idején elveteti az édesanyja, akkor Budapest rendezhette volna a 2024-es olimpiát.

Bár Ungváry nem nevezi meg története szereplőjét, csak D.-néként emlegeti a képzelgéseiben 1986 októberében abortuszt elvégeztető asszonyt, nyilvánvaló, hogy a 2024-es budapesti olimpia megrendezéséről népszavazást kezdeményező Momentum politikusának elvetetéséről fantáziál. Donáth Anna 1987 áprilisában született.

A magzat kapcsán „sejtcsomót” emlegető Ungváry szerint ha megtörténik a terhességmegszakítás, 2024 nyarán Budapest rendezte volna az olimpiát. Álmodozását így zárja:

a záróünnepségen a második ciklusa végén járó Trump elnök barátjától, Orbán Viktor miniszterelnöktől jelképesen átvette az olimpiai zászlót. Az éremtáblázaton a kínaiak, amerikaiak és oroszok mögött a negyedik helyen végeztünk.

Kapcsolódó
Mit lehet kezdeni azzal, hogy Bencsik András melegek kivégzéséről fantáziál?
A Békemenetek szervezőjének homofób szavai jogilag nem minősülnek gyűlöletbeszédnek. Miért? És miért probléma az, hogy miközben a Hír TV suttyomban törölte a videót, politikai közössége nem ítélte el egyértelműen Bencsik nyilatkozatát?