Belföld

Eltűnt egy 14 éves telki lány

Frissítünk!

A család tájékoztatása szerint Győrffy Dóra előkerült.

A Budaörsi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Győrffy Dóra 14 éves telki lakos eltűnése miatt, írja a police.hu.

A jelenlegi adatok szerint a fiatal lány kedden 23 óra 30 perc körül elhagyta lakhelyét és ismeretlen helyre távozott. Győrffy Dóra felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Az eltűnt személy 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Lilásbarna hajú, testén és végtagjain hegek vannak. Utolsó ismert ruházata feliratos sötét póló, baseball sapka. Eltűnésekor kezén szöges karkötőt viselt és egy fekete szövet hátizsák volt nála.

A budaörsi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lányt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik