Belföld

Kósa Lajos öt teljes percig gyalogolt némán az újságírók mellett, aztán megköszönte nekik, hogy elkísérték

A Magyar Nemzet múlt héten írta megKósa Lajos arra kapott megbízást valakitől, hogy 4 353 000 000 EUR, azaz négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró értékben vásároljon helyette kötvényeket.

Mint kiderült, egy csengeri háztartásbeliről van szó, aki állítólag egy óriási örökség birtokába jutott, ezért Kósa azt javasolta neki tegye ezt magyar állampapírba, valósítson meg Magyarország számára jó beruházásokat. Később arról beszélt, valósnak tűntek az iratok, de németül voltak, szerinte átverték őt.

Később arról is szóltak a hírek, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter édesanyja 800 millió forintos ajándékot kapott volna, és hogy a csengeri asszony több szálon is kötődik Kósa érdekeltségéhez.

A 444.hu hétfőn Debrecenben, a helyi Metropólia nevű görög-katolikus egyházszervezet ünnepsége után próbálta megszólaltatni az üggyel kapcsolatban Kósa Lajost, aki a lap által készített videó tanúsága szerint 5 teljes percig némán gyalogolt az újságírók mellett, miközben hallgatta a kérdéseiket.

Mielőtt beszállt a kocsiba, megköszönte a riportereknek, hogy odáig elkísérték őt, mint fogalmazott, nagyon kedvesek voltak. Aztán elmondta az álláspontját, ami mit sem változott az elmúlt napokhoz képest: a hölgy egy csaló, minden szava hazugság, minden dokumentum hamisítvány, kamu, ezért rendőrségi feljelentést tett.

A svájciak nem ismerik sem Kósát, sem a csengeri nőt
A kisrepülőket üzemeltető cég cáfol mindenféle kapcsolatot. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik