Belföld

Az érveket és a tiszteletet hiányolja a kormány két embere

Az alábbi hír a tökéletes bizonyítéka annak, hogy a mai Magyarországon két párhuzamos valóság létezik.

Kezdjük azzal, hogy lehozott az MTI egy hírt egy kerekasztal-beszélgetéssel, ami alapján nyilvánvaló, hogy a kormányoldal taktikája az, hogy minden vádat, amit az ellenfelei rámondanak, hamar elkezdi ellenük használni, akár van alapja, akár nincs. Linkekkel illusztráltuk a dolgot, érdemes lekattintani őket, és akkor íme

maga a hír:

Az Országgyűlés alelnöke szerint a legritkább esetben érezni azt, hogy a vitázó felek érveket használnak. Gulyás Gergely kedden Budapesten, a XXI. Század Intézet által szervezett Az értelmiség esete a kidobóemberrel című kerekasztal-beszélgetésen azt mondta, ez az értelmes diskurzusok lehetőségét zárja el.

Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója azt mondta, a baloldal “új szokása”, hogy még a választási győzelemhez sem gratulál az ellenfélnek. Néha olyan nap is kellene, amikor nem tüntetnek a köztársasági elnök ellen, hanem kezet nyújtanak neki – jegyezte meg. Szerinte Magyarországon azért nincsenek politikai viták, mert nem adjuk meg a tiszteletet a másiknak.

(MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik