Belföld

Bemutatjuk a Fidesz-sűrítményt, próbálja ki Ön is!

Reagált a kormánypárt a liberális sivalkodásra, kicsit összeráztuk a szöveget, hogy olvasóink könnyebben tájékozódjanak benne.

Meglehetősen nagy botrány van most abból, hogy az Országgyűlés kedden elfogadta a civiltörvényt, aminek lényege a kormánynak nem tetsző civil szervezetek megbélyegzése. Az érintettek és pártok is tiltakoztak, itt olvashatja a nap fejleményeit.

Az MTI-nek létezik egy Országos Sajtószolgálata, ami kommentár nélkül lehozza pártok és más szervezetek közleményeit, így természetesen a Fideszét is. A párt reagált a törvény ellenzőinek sivalkodására, de mivel a szokásos panelekkel tette ezt, úgy döntöttük, feltaláljuk a Fidesz-sűrítményt: a közleménynek csak a fontosabb szavait, slágvortjait emeljük ki, szóval aki nem kíváncsi a teljes rizsára, az ezt olvassa el, elég lesz, tényleg. (Akit a teljes szöveg érdekel, annak csak lejjebb kell görgetni.)

A Fidesz-sűrítmény:

A Fidesz (…)

(…) Soros-szervezetek (…)

Felháborítónak (…) Soros-szervezetek (…) magyar (…) ellen (…) külföldről (…) Soros-hálózat (…) külföldi (…) magyar (…) nemzeti konzultációban (…) 99%-a (…) Soros háborút (…) Magyarország (…) bevándorlókat (…) ügynökszervezeteit (…)

És a teljes szöveg:

A Fidesz közleménye

Budapest, 2017. június 13., kedd (OS) – A Soros-szervezetek nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek – Reagálás a TASZ és a Helsinki Bizottság nyilatkozatára

Felháborítónak tartjuk a Soros-szervezetek nyilatkozatait. Nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek, amikor azt mondják, hogy nem fogják betartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt. A Soros-hálózat átvilágítása miatt van szükség a külföldi finanszírozású szervezetekről szóló törvényre, ebben a magyar emberek elsöprő többsége is egyetért, a nemzeti konzultációban a válaszadók 99%-a a törvény mellett áll. Soros háborút hirdetett Magyarország ellen, le akarja bontani a kerítést, be akarja hozni a bevándorlókat, ehhez az ügynökszervezeteit akarja felhasználni. Ezért a törvény ma minden eddiginél aktuálisabb.

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik