Belföld

Bevándorlók, korrupció, Gyurcsány-így gratulált a Fidesz, az MSZP-s győzteseknek

fidesz(1)(960x640).jpg (Array)
fidesz(1)(960x640).jpg (Array)

Megírtuk, Molnár Gyula lett az MSZP elnöke, Hiller István pedig a választmány elnöke. A Fidesz-frakció közleményben gratulált a győzteseknek,

de még hogy?  

Így kezdődik:

Gratulálunk az MSZP új elnökének, Molnár Gyulának, az új választmányi elnöknek, Hiller Istvánnak és a párt új tisztségviselőinek. Mindannyian régóta politizálnak, már a Gyurcsány-éra alatt is fontos pozíciókban voltak: Hiller István segítette Gyurcsány Ferencet a miniszterelnöki pozícióhoz. Így bizonyára könnyebb lesz nekik tisztázni a szocialisták körüli botrányokat és szembenézni azzal, hogy a kormányzásuk nyolc éve alatt hogyan tették tönkre az országot.

Gratuláció 2:

Teljesen mindegy azonban, hogy ki az MSZP elnöke, mert a párt ugyanott folytatja, ahol abbahagyta: a szocialisták végre akarják hajtani  Brüsszel kényszerbetelepítési tervét, folytatják a bevándorláspárti politikát és a falazást a korrupciós ügyeikhez.

Gratuláció 3:

Az MSZP miniszterelnökénél  már megtalálták az Alstom-kenőpénzek egy részét, az MSZP több fejese külföldön rejtegetett százmilliókat, de egyik elnökjelölt sem volt ezzel hajlandó foglalkozni. Bízunk benne, hogy az új szocialista vezetés hamarosan tisztázza az Alstom-botrányt és azt, hogy honnan vannak Simon százmilliói.

Az MSZP új elnöke, Molnár Gyula szerintük előre megmondta azt is, hogy meg akarja erősíteni a Gyurcsány-koalíciót, amely egyszer már tönkretette az országot, írja az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik