Belföld

Közmédiás kirúgások, gyanús csomag a metróban, csontvázak a fővárosban [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Szerda reggel elkezdődött a felmondásokról szóló előzetes értesítések átadása a négy közmédiumban: a Magyar Rádióban, a Magyar Televízióban, a Duna TV-ben és az MTI-ben. A Facebookon is tiltakoznak a kirúgások ellen.
Bővebben…

Az Index szerint az NBH két egykori főigazgatóját és Szilvásy Györgyöt azzal gyanúsítják, hogy részt vettek a kormányzati szervek informatikai hálózatának illegális megtámadásában.
Bővebben…

Aki biztosan külföldön tölti nyári szabadságát, érdemes most beszereznie az ehhez szükséges eurót vagy horvát kunát – mondja Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Bővebben…

Gyanús csomag miatt nem járt a 3-as metró egy szakaszon A Budapesti Rendőr-főkapitányságra dél körül érkezett bejelentés arról, hogy a Népliget metróállomáson egy gazdátlan bőröndöt találtak. Azonnal kiürítették az állomást.
Bővebben…

Ma már nem a főváros és az Alstom között folyik a vita a metrókocsikról, hanem a francia cég és a magyar közlekedési hatóság között – közölte a főpolgármester szerdán.
Bővebben…

Kirúghatják Kónya Pétert a bohócforradalom miatt. A rendészeti panasztestület elnöke szerint méltatlansági eljárás indulhat a szakszervezeti vezető ellen.
Bővebben…

Csontvázak elleni akció zajlik a fővárosban. A Fidesz budapesti frakcióvezetője szerint nehéz lesz leszámolni az örökséggel: új zászló hamarabb lesz, mint BKV-átalakítás.
Bővebben…

Enyhítettek a Lex West Balkánon. Az egyik fontos módosítás szerint a szabadtéri rendezvényeknél mégsem kell kérni a meteorológiai szolgálat előrejelzését.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik