Advent

A Reszkessetek betörők! rajongói kiszúrtak valamit a filmben, ami eddig senkinek sem tűnt fel

Ha karácsonyi filmekről van szó, akkor a Reszkessetek betörők! az egyik legnagyobb klasszikus. Magyarországon ez pláne így van, néhány éve még petíciót is indítottak, hogy adják le a filmet a televízióban.

De hiába látjuk minden év decemberében legalább tízszer, a sasszemű rajongók csak most vettek észre valami egészen furcsát Kevin otthonában, írja a Mirror.

Mint a legtöbb kitalált filmes családnál, úgy az ő házuk is tele van ünnepi dekorációkkal és több karácsonyfával. Viszont úgy tűnik, hogy McCallisterék teljesen új szintre emelték a készülődést, hiszen a teljes ingatlant karácsonyi díszbe öltöztették.

Ha közelebbről megnézzük a díszletet, akkor azt látjuk, hogy minden – de tényleg minden – piros és zöld.

A különös jelenségre Claire Reilly brit újságíró hívta fel a figyelmet a Twitteren, megfigyelése pedig meghökkentette a filmsorozat rajongóit.

Az egyik jelenetben az látszik, hogy a zöld folyosót zöld falikárpittal és zöld képekkel díszítették, amit szokványosnak egyáltalán nem lehet mondani.

Reszkessetek betörők!

Egyesek azt kérdezték, hogy a ’90-es években kinek volt zöld telefonkagylója? És ki díszítette vörös virágokkal a piros-zöld falat?

Vajon Catherine O’Hara azért nyert a castingon, mert vörös volt a haja?

– kérdezte valaki.

Reszkessetek betörők!

És volt, aki azt sem értette, hogy lehetett a zöld fal mellé közvetlenül piros tapétát lenni. A fa és a gyertyák legalább egy kis kontrasztot teremtenek.

Reszkessetek betörők!

Sokan egyébként azzal érvelnek, hogy akkoriban ez volt a divat, míg mások azt mondják, azért is ez minden idők legjobb karácsonyi filmje, mert mostanáig fel sem tűnt senkinek a furcsaság. Mindenesetre az már biztos, hogy idén új perspektívából szemlélhetjük majd a klasszikust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik