Advent

A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz

Videón az óriási meglepetés.

Laura Chico még akkor ismerkedett meg Michelle Fox-szal, amikor együtt tanultak Atlantában. A legjobb barátnők, mégis három éve nem találkoztak személyesen, mert Laura Londonba költözött.

A 74 éves John Jones  és vele egykorú barátja, Jeremy Rose még 50 éve a brit Királyi Légierőnél kötöttek életre szóló barátságot, csakhogy Jeremy évtizedekkel ezelőtt Ausztráliába költözött, és azóta csak az interneten keresztül tudják tartani a kapcsolatot.

Shari Robinson Ausztráliában nőtt fel, csakúgy, mint legjobb barátja, Marvin Julius, ám Shari már 20 éve Londonban él.

A három sztoriban nemcsak az a hasonlóság, hogy a legjobb barátok elszakadtak egymástól, hanem az is, hogy közülük hárman is a brit fővárosban élnek. A Pizza Express kezdeményezése révén mindhármukat meghívták a cég egyik londoni éttermébe, és felajánlották nekik, hogy csúcsminőségű 4k-s tévén beszélgethetnek a világ túlfelén élő barátjukkal/barátnőjükkel, és egyszerre fogyaszthatnak el egy jó pizzát.

A technológiának köszönhetően ugyanazokat az illatokat érezhetik, ráadásul egy kesztyűbe nyúlva virtuálisan érzékelhetik barátjuk kézfogását a világ túlfeléről.

Legalábbis ezt mondták nekik.

Ám az egész csak a trükk volt, ugyanis a barátokat valójában odaszállították a cég költségére, úgyhogy a szomszéd szobából beszélgettek.

Volt meglepetés…

Virtual Connection

Friends separated by thousands of miles, reunited by virtual reality and pizza. And then something strange happened….

Közzétette: Pizza Express – 2018. december 10., hétfő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik