Szórakozás

Valóra vált az X-Faktor bombázóinak álma

Az Ikrek a mikrofon után a világhírű Steinway zongorán is megcsillogtatták tehetségüket a Művészetek Palotájában.

Bár az X-Faktor múlt hét szombaton számukra véget ért, egy régi nagy vágyuk mégis teljesült Geszti Péter mentoráltjainak. A Hajdu lányoknak az volt az egyik álma, hogy kipróbálhassanak egy igazi csúcskategóriás versenyzongorát. Most, hogy búcsúztak a népszerű tehetségkutató döntőjétől, egy kis vigaszdíjként lehetővé tette számukra a műsor egyik nyereményfelajánlója, hogy ez az álmuk valóra váljon. Hajdu Mariann és Hajdu Bea játszhattak az ország egyik legnívósabb koncerttermének, a Művészetek Palotájának Steinway zongoráján.

„Elsírtam magam örömömben, mikor megtudtam, hogy mekkora megtiszteltetésben lesz részünk. Mindig is az volt a vágyam, hogy egyszer én is leülhessek ahhoz a zongorához, amin már annyi híres ember játszott” – mesélte portálunknak Mariann, aki 8 éves kora óta, közel 10 éve üti a fekete-fehér billentyűket, és nemcsak azokat. Testvérével, Beával a zongorán kívül furulyán, kürtön és hegedűn is kiválóan játszanak.

Az X-Faktor bájos testvérpárja a Hír24-nek elárulta, még mindig nem sikerült teljesen túltenniük magukat a szombati, drámai párbajon, de optimistán tekintenek a jövőbe.

„Valamennyire már kilábaltunk az elkeseredettségből, de még mindig nagyon szomorúak vagyunk. Most majd ránk hárul a feladat, hogy a következő kiesőket pátyolgassuk. Úgy érzem, lesz elég erőnk hozzá, nagyon sokat jelent számunkra, hogy Geszti Péter megígérte, továbbra is fogja majd a kezünket. Mi pedig mindenképpen élni akarunk ezzel a lehetőséggel” – mondta bizakodva Bea, aki szeretné, ha minél előbb saját dallal és klippel rukkolhatnának elő a rajongóknak.

A vadócabbik Hajdu lány továbbra sem mesél szívesen magánéletéről. Állítólagos románcával Szabó Ádámmal kapcsolatban most is határozottan állítja, semmi nincs közte és a Csillag születik virtuóz harmonikása közt, szerelemről pedig végképp nem beszélhetünk.

„Nagyon fel lett fújva ez az egész. Itt szó sincs szerelemről. Jóban vagyunk, rendszeresen beszélünk telefonon, de nincs köztünk semmi. Majd meglátjuk, mi lesz belőle, idővel úgyis kialakul” – tette hozzá szűkszavúan Bea.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik