Szórakozás

Szakított menyasszonya az X-Faktor énekesével

Tarány Tamás kedvese nem tudta feldolgozni a hirtelen jött rivaldafényt, ezért kiadta az énekes útját.

Pár héttel ezelőtt még boldogan, mosolyogva mesélt az RTL Klub kamerái előtt kapcsolatáról az X-Faktor 25 éves biztonsági őre, aki közel három évvel ezelőtt az interneten ismerkedett meg kedvesével, Vikivel. A fiatalok olyannyira biztosak voltak érzelmeikben és hittek szerelmükben, hogy nemrég az eljegyzésre is sor került.

“Az eljegyzést egymás között tettük meg, nem volt család. Egyelőre csak egy ígéret, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle, de boldog párkapcsolatban élünk” – mesélte korábban a tehetségkutatója acélhangú felfedezettje, aki a lány miatt még Bonyhádról is felköltözött a fővárosba, hogy semmi ne álljon közös jövőjük útjába.

Ezért is érte váratlanul Tamást, mikor kedvese nemrég közölte vele, jobbnak látja, ha külön utakon folytatják. Információink szerint a visszahúzódó, civil lánytól nagyon távol áll a csillogás; és bár örült Tamás sikerének, nem tudta feldolgozni, hogy teljesen megváltozott addigi nyugodt életük. Nem akarta kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében élni mindennapjait.

„Barátokként váltak el, továbbra is jóban vannak, és rendszeresen beszélnek telefonon. Tamást nagyon megviselték a történtek, nagyon szerette a lányt. Mentora, Malek Miklós természetesen mindenben segíti, amiben csak tudja, valamint Kocsis Tibor és Gyurcsík Tibi is mellette van a nehéz pillanatokban” – mesélte a Hír24-nek egy stábhoz közeli informátor.

Malek Miklós szerint az egyik legnehezebb feladat egy előadó életében, elvonatkoztatni a magánéleti problémáktól a színpadon: miközben „belülről szétszakítja a fájdalom, a közönségre mindig mosolyogni kell”.

„Nagyon sajnálom Tomit, felnézek rá, és tisztelem benne, hogy a történtek ellenére maximális teljesítményt tud nyújtani. Nagyon bízom benne, hogy a zenével be tudja majd tölteni a szívében keletkezett űrt” – mondta portálunknak a mentor.

Tamás énektanára, Hunyadi László szerint a fájdalmas szakítás is közrejátszhatott abban, hogy a tehetségnek szerdán gondjai akadtak a hangképzéssel és szinte alig bírt megszólalni.

„Tamás most egy olyan terhelést kap, ami nemcsak fizikailag, pszichésen is nagyon nehéz. Folyamatosan próbál és hétről-hétre készül az újabb megmérettetésre, ráadásul szakított vele a barátnője, ami plusz teherként nehezedik rá – nyilatkozta portálunknak Tamás énektanára, Hunyadi László, aki sok pihenést és teázást írt elő az összetört szívű énekesnek, hogy szombaton előadásával ismét lehengerelje a közönséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik