Szórakozás

Damut terhességgel zsarolta Palácsik?

Damu Roland édesapja szerint Tímea a zsarolás legaljasabb formáitól sem riadt vissza. Volt, hogy terhességet hazudott, csak hogy a színész mellette maradjon.

Damu Roland és Palácsik Tímea kapcsolatáról mesélt a színész édesapja a Frizbiben. Az idős férfi elárulta, a kezdetektől ellenszenvvel viseltetett a lány iránt, pedig akkor még nem gondolta, Timi képes lesz arra, hogy tönkretegye a fiát.

“Negatív benyomást tett rám, ráadásul nem illettek össze” – vélekedik Damu Rudolf, aki azt is bevallotta, hosszú ideig nem beszélt a fiával, annyira ellenezte a kapcsolatát. Az aggódó édesapa azt is hozzátette, nehezményezte, hogy Roland rengeteg pénzt költött barátnőjére, öltöztette, utaztatta, mindent megadott neki. “Több mint tízmillió forint ment el Tímeára a két év alatt, amíg együttéltek. Roli jól keresett, de volt, hogy tőlem is kölcsön kellett kérnie” – emlékezett vissza Rudolf.

Damu édesapja arról is beszámolt, hogy Tímea nem egyszer átverte Rolandot. “Előfordult, hogy azt állította, hogy terhes, csak azért, hogy a fiam ne hagyja el” – tálalt ki az idős férfi, aki biztos benne, hogy Palácsik – ahogy sok minden másról – várandósságáról is hazudott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik