Szórakozás

Kritikus állapotban van Damu Roland? Mégsem megy börtönbe?

Néhány nappal ezelőtt összeesett az utcán és szívinfarktus gyanújával vitték kórházba Damu Rolandot. Az orvosok továbbra sem tudják, mi okozta a színész rosszullétét.

Továbbra sem javul a négy és fél év börtönbüntetésre ítélt híresség egészségi állapota – tájékoztatta a Hír24-et a színész jogi képviselője. Dr. Ruttner Györgytől azt is megtudtuk, hogy Damu jelenleg is kivizsgálásokon vesz részt, hogy kiderülhessen, miért lett rosszul az utcán.

Információink szerint a színész mellkasi fájdalmakra és légzési nehézségre panaszkodott, amely valóban komoly betegségek előjele is lehet. Ugyanakkor az sem kizárható, hogy Damu szervezete a stresszes állapotot elégelte meg, ezért produkálta az ijesztő tüneteket. Egy biztos, az orvosok úgy ítélték meg, hogy a hírességnek komoly kivizsgálásra van szüksége.


Fotó: MTI

Ruttner György azt is elmondta, ügyfelét nem tartották bent a kórházban, a vizsgálatok idejére kell bejárnia. Emellett azt sem titkolta, hogy Damu jelenlegi egészségi állapota mindenképpen indokolja a folyamatos megfigyelést, hiszen nem kizárt nála egy újabb rosszullét.

Az utóbbi napokban felröppent az a hír is, hogy a színésszel szeretnék minél előbb, állítólag két héten belül elkezdetni a börtönbüntetés letöltését. A jelenlegi helyzetet figyelembe véve azonban erre valószínűleg nem kerül sor, sőt, egyelőre azt sem tudni, mikor lesz a színész egészsége olyan állapotban, hogy börtönbe vonulhasson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik