Élő Belföld

Orbán hazaküldte Sorost, Gyurcsány tárgyalna a Jobbikkal, a Nemzeti Múzeumnál tüntettek a diákok

Orbán azt ígérte, a választás után elégtételt vesz – élőzzük a napot.

Végszó

A rendőrök végül mindenkit csak igazoltatás után engedtek el. Mi most elköszönünk, köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Zsákutca

Már nagyjából 25 rendőr jut egy tüntetőre, a rendőrök körbezárták a tömeget a Rákóczi út-Síp utca sarkánál.

Duda Ádernek, Morawiecki Orbánnak üzent

Az 1848-49-es magyar szabadságharcnak nyújtott lengyel segítség máig eleven tanúsága a két egymással szolidáris nemzet barátságának – áll abban az üdvözlő táviratban, amelyet Andrzej Duda lengyel elnök csütörtökön Áder János köztársasági elnöknek küldött. Hasonló üdvözlő  táviratot küldött Orbán Viktor kormányfőnek Mateusz Morawiecki lengyel  miniszterelnök is.

A PAP hírügynökség által idézett levélben Duda jókívánságait fogalmazta meg, és rokonszenvéről biztosította a magyar nemzetet és személyesen Áder Jánost is.

Rámutatott,

a lengyel-magyar barátság hosszú és dicsőséges hagyományára, mely része a közös európai történelemnek, és mely Európa számára kivételes példáját jelenti a két baráti nemzet közötti szolidáris kapcsolatoknak.

Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő az Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett ünnepi üdvözlő táviratában hangsúlyozta, a lengyel-magyar testvériség a közös szabadságszereteten alapszik.

A magyar nemzet nem egyszer bizonyította nagyságát, Európa okkal lehet hálás neki

– fogalmazott.

Csodás drónfelvételeket posztolt Orbán

A ma délutáni Békemenetről jelent egy rövid, összefoglaló videó Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalán. Pazar drónfelvételek is vannak benne, ezeken látszik igazán, hogy mekkora tömeg menetelt a Bem tértől a Kossuth térig.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik