Tech

Pár Instagram-fotóért bérelnek repülőt a legelvetemültebb oroszok

A legnagyobb Instagram-sztároknak biztos van legalább egy olyan fotójuk feltöltve a képmegosztóra, ahol magánrepülővel, limuzinnal, sportkocsival pózolnak. Az oroszoknak különösen ötletes megoldásaik vannak arra, hogy az átlagemberek számára se merülhessen ki profiljuk tartalma a mama szőnyegeivel lőtt szelfikben, vagy guggolós fotókban. Például nemrég írtuk, hogy náluk már automatából vásárolhatók a lájkok és a követők.

A legújabb trend a repülőgépes képekkel villogás, méghozzá a Private Jet Studio nevű cégnek köszönhetően, akik egy G650 magángépen való kétórás fotózásokat árulnak azoknak, akiknek mindenképpen vágyuk elhitetni a közösségi médiában, hogy fényűző életet élnek.

#love#music#privatejet#luxury #fashion#style#model#instadaily#followme#foto#photographer#hype#style#sexy#photomodel#photoshoot

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Az alapcsomag ára 11 ezer rubel (50 ezer forint), 14 ezer rubelért (64 ezer forint) pedig személyi fotós is jár. Videót már borsosabb áron lehet vásárolni, 25 ezer rubel (114 ezer forint) az ára. Felárért fodrász és profi sminkes készíti elő az ügyfél megjelenését a lehető legtökéletesebb eredmény érdekében.

Az egészben a legnagyobb átverés talán mégiscsak az, hogy a fotókon bár úgy tűnik, hogy az ügyfél éppen boldogan száll a felhők felett, a jármű valójában végig a földön parkol.

https://www.instagram.com/p/BZBgorQn8U_/

Az őrületet a legismertebb Instagram-sztárok poszjai kezdték el inspirálni, például Gianluca Vacchi ezen képe, amit több mint 200 ezren kedveltek.

Thanks Bogota', see you soon .. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Sokan a repülős, luxusérzetű képekkel próbálnak minél több követőt szerezni és népszerűségre szert tenni a platformon, és valljuk be jóval kíméletesebb kijönni pár ezer rubellel, mint venni egy valódi repülőt villogás céljából. A képek egyébként tényleg nagyon becsapósak.

https://www.instagram.com/p/BaTUq02H4o_/

ПРОВОДИМ ФОТОСЕССИИ НА БОРТУ ЧАСТНОГО САМОЛЁТА

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Ajánlott videó

Olvasói sztorik