Tech

Megint itt van a Facebook eddigi legfurább funkciója

Idén is használható Facebookon a lila virágot ábrázoló, hálát kifejező reakció Anyák napja alkalmából. Jópofa, de azért ne csak ezt adjuk az édesanyáknak.

Rengeteg személytelen mód van arra, hogy felköszöntsük édesanyánkat Anyák napján. Írhatunk neki sms-t, emailt, vagy ráírhatunk a Mesengeren. A Facebooknak még egyszerűbb megoldása van a virágszedés-versmondás kör letudására: virágos emoji.

Felfedeztük, hogy az oldalon ismét elérhetővé vált a „Hála” reakció, amit tavaly tesztelt először a cég pár régióban. A dühös, meglepődött, szomorú, haházó, imádó emodzsik mellett furcsán fest a lila kis virág, ami valószínűleg idén is csak átmenetileg lesz elérhető az ünnep alkalmából. Utána ahogyan tavaly is, már nem használhatjuk többet, de a posztokban megmaradnak.

Forrás: 24.hu

„Anyák napja alkalmából teszteljük azt a funkciót, amivel virágos reakciót hagyhatnak a felhasználók”-közölte tavaly a Facebook közleményben. Egyben ez volt az első olyan reakció is, ami átmeneti jelleggel került be az oldalra, valószínűleg később még több ideiglenes gomb is készülhet más alkalmakra (bár a lila virágon túl idén még nem láttunk hasonló újítást.)

A régi-új emodzsit azután vettük észre, hogy tegnap kiszúrtuk: már a kommentekre is lehet reakciókat nyomni a Facebookon, többek közt a “hálásat” is, amit valószínűleg nem mindenki eredeti céljának megfelelően fog használni ebben a pár napban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik