Tech

Letiltotta a netről Király Linda bénázását az apja

Király Linda apjának elege lehetett abból, hogy évekkel később is lánya ügyetlenkedésén nevetnek a netezők - írja a comment.blog.hu.

Király Linda még egy évekkel ezelőtti fellépésén felejtette el a Himnusz szövegét és kérte a közönség segítségét: “Hát nem magyarok vagyunk mind?” – emlékeztet az esetre a comment.blog.hu.

A felvételt sajnos mostantól jóval nehezebb elérni, az énekesnő apja ugyanis a Youtube-ról és az Indavideóról is eltávolíttatta a videót. Mindezt a jogi keretek adta lehetőségek biztosították neki, ugyanis a Crown Music Bt., mint egyedüli jogtulajdonos nevében kereste fel a legnagyobb videoportálokat annak érdekében, hogy vegyék le a kínos bakit.

Van olyan oldal, ahova egyelőre nem ért el Király Linda apjának a keze, nézze meg ezen az oldalon a bakit, ameddig még megteheti!

Bölcs dolog ez?

Úgy tűnik nem. Ahogy Mihail Bulgakov Mester és Margarítájában elhangzik, a kéziratok nem égnek el, úgy ez az internetre is igaz: a videók, képek nem tűnnek el, fennmaradnak. De még ha sokkal nehezebb is lenne a hozzáférés, ezzel az intézkedéssel csak megerősíti a nyilván érthető apai okokból intézkedő férfi azt, amiről ez as kép beszél: a google ugyanis gyakoriság szerint rendeli hozzá az egyes szavakhoz a kiegészítendő kifejezéseket. Azaz Király Linda nevére ezekkel kapcsolatban keresnek leginkább a magyar netezők:

És lehet ezt negativitásnak tekinteni, hogy folyton mások hibáin kajánkodunk stb., de ettől még a tény tény. És ez az ügy még csak erre tesz rá egy lapáttal akaratán kívül – azaz csak jobban összekapcsolja az énekesnőt nevét azzal az elrontott Himnusz-produkcióval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik