Szórakozás

Demcsák elmondta, mit csinált a botrányos interjú előtti éjjel

Demcsák Zsuzsa múlt pénteken furcsa interjút készített Szanyi Tiborral, majd az interjú után nem sokkal bejelentette, hogy otthagyja az ATV-t. Most a Rádió 1-nek adott egy hosszabb interjút, amiben erről is beszélt.

Elmondta, hogy hónapok óta nem volt ideje pihenni, a nyarat is végigdolgozta, ráadásul egy magánéleti probléma miatt az elmúlt hetekben sem tudott rendesen pihenni. Egyébként is évek óta kóros alvászavarral küzd, naponta egyszerre maximum két-három órát tud aludni.

Azt mondta, hogy amikor szerdán leült beszélgetni Németh Szilárddal, az ATV vezetőjével, már tudta, hogy nem csupán egy-két hónapos pihenőt akar, hanem hosszabb időre teljesen ki szeretne szállni a tévézésből.

Arról is beszélt, hogy eredetileg csak az Egyenes beszéd vezetését vállalta el a csatornánál, de felvetették neki, hogy vezesse a Reggeli Startot is. Nem tudott nemet mondani a felkérésre, de már korábban érezte, hogy nem lesz ereje mindehhez. Azt mondta, mégsem jelezte a feletteseinek, mert azt gondolta, hogy képes lesz megoldani, becsülettel végigcsinálni.

Ők ugranak be a távozó Demcsák Zsuzsa helyére
Az ATV bejelentette, hogy kik fogják vezetni Demcsák Zsuzsa távozása után az Egyenes Beszédet.

Demcsák szerint nem igaz, hogy a Szanyi-interjúra egy buliból esett volna be. Azt mondta, előző este volt kollégáival találkozott, az összejövetelről azonban még éjfél előtt hazaindult, meglehetősen rossz lelkiállapotban. Szerinte ez is hozzájárult ahhoz, hogy a beszélgetés úgy sikerült, ahogy.

Azt mondta, hogynem ivott vagy vett be nyugtatót az interjú előtt.

Szerinte péntek reggel nem mondták neki, hogy ne üljön be a stúdióba, csak a sminkesek kérdezték tőle, hogyan tüntessék el az átsírt éjszakája nyomait.

Demcsák Zsuzsa: Évek óta nem pihentem
Olyan fordulatot vett a műsorvezető magánélete, amire ő maga sem számított.

Demcsák szerint maga az interjúhelyzet is szokatlan volt neki, mert a TV2-nél egészen más volt „a kérdezési kultúra”, öt-hét perces beszélgetésekhez volt szokva, nem pedig 12-20 percesekhez. Talán türelmetlen volt, hogy ebbe beletanuljon, és a Mokkában a szerkesztők sokkal jobban előkészítették a beszélgetéseket, ennek pedig ő hangot is adott – mondta.

Sebestyén Balázsnak kérdésére, hogy vannak-e alkoholoproblémái, Demcsák azt mondta: a lehető leghatározottabban tudja azt mondani, hogy nincsenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik