Élet-Stílus

Hazudott a youtuber arról, hogy terhes, majd viccelt a vetéléssel

Csak marketing trükk volt.

Caroline Konstnar eléggé érzi, hogyan kell a lehető legtöbb embert provokálni.

A youtuber, akit több mint 1 millióan követnek a videómegosztó oldalon, két héttel ezelőtt feltöltött egy videót, amiben közölte, bejelentenivalója van.

Ja, a pletykák igazak (…) nagyon izgatott vagyok, hogy kihasználjam ezt a gyereket a nézettség érdekében

– hangzott el az akkori sírós-örjöngős, 580 ezres nézettségű videóban, amelyben azt is elmondta, felkavaró érzés 20 évesen terhesnek lenni.

A videó után Konstnar sorra kapta a gratuláló üzeneteket. Nem egészen két hetet adott követőinek, hogy örüljenek az „örömének”, de aztán a napokban kijött az

Elvesztettem a babát

című videó. Amelynek az első pár másodpercében a szekrénytől a hűtőig mindenhová benéz, majd közli, hogy sehol nem találja a babát, végül a 17. másodpercben kimondja: nem is volt terhes.

Azaz csak kamu volt az előző videó, de még a vetélésből is viccet csinált az újabb film címével. Aztán jött a „magyarázat”:

Amikor tartalomkészítő vagy, elmosódik a határvonal a szórakoztatás és a valóság között.

Majd kiböki, hogy ezt az egészet azért találta ki, hogy minél több előfizetőt szerezzen magának patreonos oldalára, ahol pénzért kínálja a videós tartalmakat; illetve, hogy minél nagyobb nyilvánosság mellett tudja bejelenteni, hogy hosszú idő után visszatér a YouTube-ra.

Bár a nézettséggel ezúttal sem lesznek gondjai, két nap alatt 214 ezer megtekintésnél jár, a kommentekből ítélve a polgárpukkasztás nem annyira jött be a rajongóknak, akik az undorító, tiszteletlen, ízléstelen jelzőkkel illették a „viccet”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik