Belföld

Ők ugranak be a távozó Demcsák Zsuzsa helyére

Az ATV hivatalosan is bejelentette, hogy távozik az ATV Start és az Egyenes Beszéd című műsorait rövid ideig irányító Demcsák Zsuzsa. Az ATV közölte azt is, hogy miután Demcsák Zsuzsa a mai napon kérte az ATV vezérigazgatóját,  Németh Szilárdot, hogy szüntessék meg a szerződését, a csatornánál az Egyenes Beszéd műsorvezetője hétfőtől csütörtökig Rónai Egon lesz, míg péntekenként Krug Emíliát láthatják majd az ATV nézői.

Azt, hogy a Reggeli Startot ki fogja vezetni a jövő héttől, hivatalosan még nem közölték, és ezzel kapcsolatban hiába kerestük Kele Esztert, az ATV szóvivőjét, illetve a csatorna vezetőségét, de egyes forrásaink szerint felmerült Bombera Krisztina neve is.

Demcsák Zsuzsa idén áprilisban távozott a TV2-től, és szeptember másodikán kez­dett az ATV-ben, de ott néhány nappal ezelőtti, Szanyi Tiborral készített interjúja után felfüggesztették és vizsgálatot indítottak.

ATV-s forrásaink szerint Demcsákot már a Szanyi-interjút megelőzően is figyelmeztették, hogy szedje össze magát. Ő utóbb fáradtsággal magyarázta az élő adásban történteket.

Demcsák Zsuzsa bejelentette: felmondott az ATV-nél
Kóros fáradtságra hivatkozva kérte, hogy bontsák a szerződését.

Treasure Island
Új reality-vel robbantana Andy Vajna tévéje?
Egy Survivorhöz hasonló reality indítását tervezi a TV2, legalábbis a SorozatWiki szerint. Az értesülésre személyeskedve reagált a csatorna a blognak.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa. Fotó: ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik