Szórakozás

Nicole Kidman felemás cipőben ment az Emmyre

A 69. alkalommal megrendezett díjátadóra az ausztrál származású színésznő egy gyönyörű, mély dekoltázsú, Calvin Klein által tervezett piros ruhában vett részt, amihez egy kristályokkal kirakott, rózsaszínű, szintén a tervező neve által fémjelzett cipő dukált. A baj csak annyi, hogy a két pár cipő nem feltétlenül szimmetrikus.

Nem kell aggódnunk, az idén ötvenedik életévét betöltő világsztár nem követett el semmilyen divatkatasztrófát,

a két cipő ugyanis egy párt alkot.

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A cipők közti különbség amúgy csak a rajtuk elhelyezett kristálysorban látható: míg az egyik oldalon a kristályokkal kirakott sor a boka környékén található, addig a másik oldali páron ez a csillogó sor a lábfej környékét díszíti. A Klein által tervezett nagyobb, díjátadókon viselt ruhák közül nem ez volt az első, ami feltűnést keltett, erre a egyik legfrissebb példa Naomi Harris, brit származású színésznő Oscaron viselt ruhája. 

Kidman amúgy az HBO-n futó Hatalmas kis hazugságokban nyújtott alakításáért nyerte meg a legjobb főszereplőnőnek járó Emmyt. A dolog érdekessége, hogy nem mástól zsebelte el a díjat, mint a szintén ebben a sorozatban játszó Reese Witherspoontól. A sorozatot amúgy több díjra is jelölték, egészen pontosan tizenhatra, amelyből nyolcat díjra is tudott váltani, ezzel az idei Emmy-díjátadó egyik legsikeresebb sorozata lett.

Szülőgépként kezelt nők és családon belüli erőszak vitte a prímet a tévében
Az Emmy-díjak alapján a tévés szórakoztatásnak, úgy tűnik, alapeleme a társadalmi tudatosság: kemény témák uralták a 69. Emmy-díjátadót. Meg a reklámszünetek.

Amúgy abban az esetben, ha egy nap a sötétben öltözöl fel, és úgy esik, hogy két különböző cipőt vettél magadra, csak tegyél úgy, mintha divattudós lennél. Valószínűleg úgyis divatba jön a következő egy éven belül.

Címlapfotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik