Szórakozás

Rippel Feri még egy gyereket kaphat exnejétől

Rippel Feri (Array)
Rippel Feri (Array)

Elég különleges és nehéz helyzetben van az artista és volt felesége, Simó Vivien. Házasságuk alatt született, közös kisfiuk sem fogant egyszerűen, hiszen a nő petefészekrákja miatt, nagynénje petesejtjei segítségével és a lombikbébiprogramnak köszönhetően jöhetett világra Krisztofer.

Rippel Feri exe azonban nagyon szeretne testvért fiának, de erre az artistán kívül, más férfitól nincsen esélye.

Azért nem lehet másik férfitól gyermekem, mert szükségem van petesejtre. Itthon a törvény szerint csak egyenesági rokon adhat, aki 35 év alatti, és szült már egyszer. Csak a nagynéném jöhetett szóba, aki hat évvel ezelőtt töltötte be a 35-öt, amikor segített ne­künk, ma már ő sem adhatna. Ferivel (és a nagynénémmel) tizenegy embriónk van lefagyasztva. Az intézet tíz évig tárolja őket, aztán döntenünk kell a sorsukról: újra vállalunk gyereket, megsemmisítik őket, felajánljuk kísérletekhez, vagy anonim módon meddő pároknak ajándékozzuk

– mondta a Borsnak Simó Vivien, akinek még négy éve maradt a döntésre.

A nő azt is elmondta, hogy volt férjével még mindig szoros a kapcsolatuk és jóban vannak, éppen ezért néha megfordul a fejükben, hogy legyen még egy közös babájuk.

Ferivel szoktunk poénkodni azon, hogy neki sincs senkije, nekem se, mi lenne, ha lenne még gyerekünk, de aztán elnevetjük magunkat, hiszen szürreális helyzet lenne. A válás után is jóban maradtunk, olyanok vagyunk már egymásnak, mint a testvérek. Tudom, hogy a fiamnak jó lenne egy testvér, de nem tudom, mi lenne a legjobb döntés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik