Élet-Stílus

Miklósa Erika közös képet posztolt ritkán látott kislányával

Szabó Gábor / RTL
Szabó Gábor / RTL
Az énekesnő és a kilencéves Bíborka piknikkel ünnepelték az anyák napját.

Anyák napja alkalmából tett közzé egy posztot Facebook-oldalán Miklósa Erika. Ebben arról ír, hogy lánya, Bíborka már az ünnep előtt szívecskés rajzokkal szórta tele az otthonukat.

Azért ma is megtartottuk az anyák napját. Kerti pikniket rendeztünk. Édesanyámat is köszöntöttük. És minden Anyát – Édesanyát, Örökbefogadó Anyát, Nevelő Anyát – szeretettel ölelünk Bibivel. Ő kérte, hogy írjam ide ezt is

– olvasható az énekesnő vasárnapi bejegyzésében, melyhez a Magyar Rádióban felolvasott anyák napi jegyzetét is csatolta. Ebben lánya örökbefogadásáról is említést tesz.

Amikor először fogtam a kezemben kislányunkat, Bíborkát, azt mondtam neki: »Örökbe fogadtunk, örökké szeretni fogunk«. Ezt azóta is olykor megismétlem, de a most 9 éves Bibi már nem engedi, hogy befejezzem, belevág: »Anya, én fogadtalak örökbe, én szeretlek titeket örökké«. Hiszem azt, hogy úgy érzi: megtalált minket, akiket már régen keresett. Mert férjemmel együtt mi pontosan azt érezzük: megtaláltuk a kislányunkat, akit már régóta kerestünk.

Miklósa jegyzetében arról is szó van, hogy az énekesnő eleinte félt attól, milyen anya lesz, tud-e egyáltalán úgy anyává válni, hogy nem ő szülte meg a gyerekét. „Szorongtam az ismeretlentől, és attól, hogyan tudok majd mindent megtenni érte. De amikor megszületése után nem sokkal már tarthattam a karomban, minden kételyem megszűnt. Az én kislányomat néztem. Rám bízta őt a gondviselés és nyomban egy örök kötelék fonódott köztünk” – fogalmazott az édesanya.

Az anyaság számomra egy szent szövetség, amelyben nincs kényszer, nincs érdek, amely nem elhatározásból fakad, hanem lélekből, szívből. Erre az örök szövetségre a legtermészetesebben esketnek fel minket, anyákat a gyermekeink.

Kapcsolódó
Miklósa Erika az újabb örökbefogadásról: Próbálkoztunk, de egyelőre még nem jött el az ideális helyzet
A férjével nyolc évvel ezelőtt fogadták örökbe a kislányukat, Bibit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik