Szórakozás

Tóth Vera ismét kiakadt A Dal zsűritagjaira

Az énekesnő két éve még maga is szerepelt A Dal című műsorban, ahonnan azonban nem távozott jó élményekkel. Az első fordulóból ugyan még továbbjutott Gyémánt című dalával, de rengeteg negatív kritikát kapott a kommentelőktől és a szakmabeliektől is. A legrosszabb mégis az volt számára, hogy a zsűri is lehúzta a produkcióját. Pierrotot kifejezetten etikátlannak tartotta, amiért eurocikinek nevezte előadását.

Tóth Vera idén ugyan nem jelentkezett, de most is van/volt kiért izgulnia, hiszen nem csak húga, Tóth Gabi, de legjobb barátja, Mujahid Zoltán is bekerült a top30-as mezőnybe. Az énekesnő azonban most sem volt elégedett a zsűri értékelésével. Both Miklós például giccsesnek tartotta Mujahid produkcióját és a többiek sem voltak elragadtatva, így nem is jutott tovább az elődöntőbe.

Az énekesnőnél láthatóan betelt a pohár, mert Facebook oldalán fejtette ki véleményét, mit gondol a műsorról és annak szereplőiről.

Az egyik, szerintem és mások szerint is esélyes dal ma este valamilyen oknál fogva nem jutott tovább a Dal című, számomra nagy kérdőjelben. (Mujahid Zoli: On my own) Amikor egy művész a saját tudása szerint szívét, lelkét, reményét beleviszi a zenéjébe, teret kap és a lélek a produkcióján is megmutatkozik, az mindig egy csodálatos pillanat addig a percig, míg teljesen érthetetlen indokokkal döntik le a hitét, az addigi munkáját. Semmissé válik a belefektetett, nem kevés anyagi rész, és a kiolthatatlannak tűnő energia is. Kérdezem én, kinek van erre joga?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik