Szórakozás

Tóth Vera kiakadt a rosszindulatú kritikáktól

Az énekesnő szombat esti szereplése A Dalban óriási kommentcunamit indított el. A legtöbben a kinézetét szidták, de a produkcióját se dicsérték agyon.

Tóth Vera sikerrel vette A Dal elődöntőjének első fordulóját, Gyémánt című nótájával csont nélkül továbbjutott. Ezzel szemben sok támadást kapott. Elsősorban előnytelen ruháját tárgyalták ki a kommentelők, de az énekesnő attól még jobban kiborult, hogy szakmabeliek is nekiestek.

“Nem csodálom, hogy egyre több helyen betiltják a kommentelést. Romboló és az életkedve elmegy az embernek tőle. Nem vagyok kíváncsi az “úgy néztél ki tegnap este a Dalban, mint egy tuskó kék festékkel leöntve” típusú véleményekre. (…) A fikázó szakmabeliekről meg ne is beszéljünk. Nem kell, hogy szeressétek, kollegák, de a minősíthetetlen hangnemű véleményeket inkább tartsátok meg magatokban, mert elkeserítő és elveszik az összes reményem abban, hogy valaha is lesz összetartás ebben a szakmában. Nem kell megnézni a műsort. A többieknek köszönöm a bíztatást! Szerencsére vannak érzelmileg érett emberek, akik értik a dalom mondanivalóját, aki nem szereti és ezt normálisan el is tudja mondani, azzal semmi gond nincs” – írta Vera közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik