Szórakozás

Megvan, hogy mikor pótolják az elmaradt A Dal adást

Mint megírtuk, a szombat hajnali veronai tragédia miatt kegyeleti okokból nem sugározta a hétvégi A Dal válogatót és A Dal Kulisszát a közmédia.

A mezőny a próbák után tudta csak meg, hogy aznap nem lépnek színpadra. Most szombaton azonban már újra lesz verseny: AnnaElza feat. Kása Juli, Chase, a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Mrs Columbo, Mujahid Zoltán, a Peet Project, Peter Kovary & The Royal Rebels, Szabó Ádám és Tóth Andi produkciója mutatkozik be a második előválogató alkalmával.

Az a tíz előadó, aki pedig a múlt héten szerepelt volna (Fedor Kyra, Muri Enikő, Pál Benjámin, Pápai Joci, Radics Gigi, Sapszon Orsi, a Soulwave, a The Couple, Totova, valamint Zävodi + Berkes Olivér) pedig február 4-én, a harmadik előválogatóban énekel majd.

Az MTVA tájékoztatása szerint a történtek miatt az elődöntők és a döntő időpontja is változik: a két elődöntőt február 10- én pénteken és 11-én szombaton rendezik majd, és a döntő is egy héttel korábbra kerül, azaz február 25. helyet már 18-án eldől, ki képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, Kijevben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik