Szórakozás

Az x-faktorosok szállásáról osztja az ételt Dmitrij a rászorulóknak

Az X-Faktor-házban megmaradt ételt hordja ki esténként a Nyugati pályaudvarnál élő hajléktalanoknak Gorbunov Dmitrij – írja a mai Bors. Az Ukrajnából érkezett fiú akció­jához már több társa is csatlakozott.

“Nap mint nap hoznak nekünk ennivalót, és egyszer végignéztem, ahogy nagy része a szemetesben végzi. Azóta figyelek arra, hogy ez ne történhessen meg: összegyűjtöm a megmaradt ételt, esténként pedig kimegyek, és szétosztom a hajléktalanok között. Amikor idejöttem, voltak ugyan, akik mellettem álltak, én viszont úgy éreztem, hogy több támogatásra lenne szükségem. Akkor megértettem, hogy mások is vannak így ezzel, én pedig nekik szeretnék segíteni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az ételosztás is erről szól. Egyrészt nem gondolom, hogy egy állatot érdemes azért megölni, hogy a szemetesben végezze, másrészt pedig támogatni szeretném azokat, akiknek nincs otthonuk, és tudatni velük, hogy a hozzám hasonló emberekben megbízhatnak” – mesélte a lapnak a 24 éves Dmitrij, akinek jótékonysága mentorát is büszkeséggel tölti el.

“Nem tudtam róla, hogy ezt csinálja, de Dmitrij kapcsán nem lepődöm meg” – mondta Puskás Peti, aki egyébként is mentoráltjához hasonlóan vélekedik a témáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik