Szórakozás

Aleska: Mindenki aggódik értem

A múlt hétvégén légtornász bajnoksákon ezüstérmet nyert Aleska szeptember elején jelentette be közösségi oldalán, hogy párjával szakítottak. Most ennek okairól is mesélt.

Az elején próbáltunk kompromisszumokat kötni, de egyre kevésbé ment az egymáshoz való alkalmazkodás, így igazából ezek szülték a vitákat. Talán az volt a fő ok, hogy nem tudtunk úgy foglalkozni egymással, ahogy az elvárható lett volna egy kapcsolatban. Nagyon kijött az összeköltözésnél, hogy nagyon más az életritmusunk, más az időbeosztásunk

– magyarázta Aleska, aki azt is elárulta, hogy még mindig tartja a kapcsolatot exével, így a rajongóknak nem kell aggódnia azért, hogy maga alatt lenne a történtek miatt.

Mindenki aggódik amúgy a hogylétem végett, hogy én most szakítottam a párommal. Azt kell, hogy mondjam… jó persze szomorú vagyok, mert ugye nyilván lezárult egy korszak, ez teljesen normális. De például Attilával folyamatosan beszéltem a nyaralásom során is. Remélem irigykedett is egy kicsit. Viccet félretéve, jóban vagyunk. Ez szerintem nagyon sokat segít neki is, meg nekem is.

Olvasói sztorik