Élet-Stílus

Fényes nappal, közparkban szexelt egy pár New Yorkban, azt hitték, a takaró elrejti őket

A parkban gyerekek is voltak, akik végignézhették az egészet. A légyottról videó is készült.

Felháborodást váltott ki egy házaspár, miután fényes nappal estek egymásnak New York egyik népszerű parkjában, a Battery Parkban – írja a New York Post. Bár egy takaró alá bújtak, nem nagyon tudták tagadni, hogy mi is történik alatta.

A meghitt találkozóról videó is készült, amit a legtöbb közösségi média felületre feltöltöttek, csak a TikTokon eddig 51 milliónál többször tekintették meg, de a YouTube-on is terjed.

A több tízezer kommentelő többsége megjegyezte, hogy a parkban kisgyerekek is voltak, ezért szerintük különösen felháborító a pár tette. Valaki azt hitte, hogy egy performanszt lát:

Ez a pár tényleg kiment egy nyüzsgő parkba New Yorkban, takarót vettek magukra, és azt hitték, senki sem veszi észre?!?! Nem tudtak motelt vagy ilyesmit szerezni maguknak?

– foglalta össze a többség véleményét egy hozzászóló.

A lap megjegyzi, hogy a nyilvános szexuális tevékenység az egész Egyesült Államokban illegális, de az államok eltérnek egymástól abban, hogy mi minősül tiltott nyilvános meztelenségnek, vagy hogy melyik testrészt nem szabad mutogatni, ráadásul az államnak mindig bizonyítania kell, hogy az érintetteknek valóban ez volt a szándéka. Ezek közül egyiket sem lehet kétséget kizáróan bizonyítani, még akkor sem, ha mindenki számára teljesen nyilvánvaló, hogy mi is zajlott a takaró alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik