Szórakozás

Börtönbe is kerülhet Kis Grófo

Mint megírtuk, Kis Grófo állítólag a testvérével egy elszámolási vita miatt megvert és megfenyegetett két abonyi férfit. A két sértett azt állítja, hogy a bulibáró és testvére, miután leszorította az autójukat az abonyi temető szélére, verekedést kezdeményezett, majd Grófo tesója még fegyvert is előrántott, hogy nyomatékosítsa saját szavait. A zűrös ügy hátterében állítólag egy családi elszámolási vita áll.

“Egyik védencem testvére a Kis Grófo unokabátyjával élt élettársi kapcsolatban. Miután ez a kapcsolat véget ért, az ügyfelem családja kérte volna vissza a különböző ingóságokat az élettársi vagyonközösségből, amik egyébként külön vagyonnak számítanak. Ezeket az ingóságokat azonban nem adták vissza, illetve emiatt a követelés miatt intézték a támadást az abonyi temető mel­lett. Kis Grófóék támadás köz­ben felszólították a védencei­met, hogy többet ne követeljék vissza a bútordarabokat. Szó szót követett, és tettlegességig fajult a vita. Az egyik ügyfelemet többször megütötték, a földön megrúgták, illetve pisztolyt fogtak rájuk. Az esetet követően az ügyfele­im orvosi látleletet vetettek, és még aznap feljelentést tettek. Tu­domásom szerint a rendőrség ré­széről még nem történt meg a gyanúsítás. Megviselte őket a támadás, de ennél többet nem mond­hatok, nem vagyok felhatalmazva”

– mondta a Borsnak dr. Mocsai Gergely, a két abonyi férfi jogi képviselője.

Amennyiben a nyomozás terhelő bizonyítékokkal zárul, az akár még börtönbe is juttathatja az énekest. Kis Grófo a lapnak csak szűkszavúan nyilatkozott:

“Az ügyvédem tanácsára csak akkor beszélek majd, ha lezárult ez az egész. Inkorrekt dolgok jelentek meg eddig. Visszaélnek az ismertségemmel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik