Szórakozás

Kis Grófo garázdasági ügyben érintett

Kis Grófo érintett egy garázdasági ügyben, ami miatt a rendőrség is nyomoz. Nem a Bulibáró nézése vagy a járása nem tetszett valakinek – állítólag a zenész és testvére verekedtek.

A sértett, a 34 éves abonyi Gyigor Zoltán az RTL Klub Fókusz című műsorának elmondta: két hete autóját, amelyben barátjával utazott, egy másik kocsi megpróbálta leszorítani az úttestről, és abban Kis Grófo és testvére ült.

A riportban sérüléseit is bemutató Zoltán beszámolója szerint a mulatós zenész és testvére kiugrottak az autóból, majd kiabálni kezdtek: “most megvagytok!”, “meg lesztek ölve, ha tovább vádaskodtok”. Ezután pofonok kezdtek záporozni, majd állítólag fegyvert is fogtak a feljelentőkre.

A konfliktus hátteréről nem sokat tudni, de Gyigor barátjának húga és Grófo unokatestvére ismerhették egymást korábbról és vagyontárgyakról ment a kiabálás.

A riportban maga Kis Grófo is megszólalt. Azt mondta, néha maga sem hiszem el, mivel mossák össze a nevét. Hozzátette: nem tudja szó nélkül hagyni a valótlan állításokat, ezért a rendőrséghez fordul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik