Szórakozás

Nagy Feró: Végre a helyére kerül a magyar foci

Nagy Feró (nagy feró, )
Nagy Feró (nagy feró, )

A kedd esti osztrák-magyar meccs kétgólos győzelme után szinte a teljes celebvilág is ünnepelt, végül még Voksán Virág is beletanult a fociba. Kíváncsiak voltunk, hogy az örömmámor után ki hogyan értékeli a győzelmet.

Nagy Feró: “Tegnap este óta ünnepelünk! Biztos voltam abban, hogy nyerünk és sikerült is. Arra gondoltam, hogy egy góllal fogunk győzni, de a fiúk rácáfoltak a jóslatunkra. Állati jól játszottak, végre nem alárendelt szerepben voltunk, nagyon jó volt nézni. Úgy érzem, végre a helyére kerül a magyar foci.”

Istenes Bence: “Fantasztikus volt a tegnapi mérkőzés! Focis szemmel is nagyon jól játszottak a srácok, rég láttam ilyen jól és összeszedetten játszani a magyarokat. Gyorsak voltak, összetartottak, küzdöttek. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ennyire összeszedi őket Bernd Storck. A három pont is már nagyon jó eredmény, fél siker a továbbjutáshoz, de ha így játszunk a másik két ellenfél ellen is, szerintem nincs megállás. Ha tippelnem kéne, a két meccsből még hozunk egy döntetlent és az egyiket megnyerjük.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Bebe: “Alapvetően nem kedvelem annyira focit, de ezt a meccset még én is megnéztem. Meglepően jól játszott a magyar csapat, nagyon büszke vagyok rájuk, gratulálok a győzelemhez és bízom abban, hogy a többi meccsen is szépen szerepelnek majd. Annak pedig külön örülnék, ha azok az egyéb sportágak is ennyire előtérbe kerülnének, amikben szintén erősek vagyunk.”

Kulcsár Edina szerint pedig végre sikerült beleültetni a fejükbe, hogy semmi sem lehetetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik