Szórakozás

Focilázban égnek a celebek is

Naná, hogy a hazai hírességek sem maradnak ki abból az őrületből, amely a magyar válogatott foci Eb-n való szereplése körül zajlik, a mai nap pedig még a sporthoz nem túl közel állókból is komoly focirajongót varázsolt.

Voksán Virág például már tegnap este számot adott felkészültségéről földrajztudását az Európa-bajnokságot illetően; a szexi DJ szemrebbenés nélkül mesélt arról, hogy Argentína győzelmét várja idén. A fociban kicsit érintett Dukai Regina cukiságbombát robbantott szurkolói fotójával, Majka pedig elárulta, minden eddigi fikázása ellenére örömkönnyeket szeretne sírni a mai mérkőzés után.

A posztok pedig csak úgy özönlenek, a celebvilág készen áll a magyar csapat első megmérettetésre, azaz a hat órakor kezdődő osztrák-magyar összecsapásra. Tóth Gabi durvul, és kamerába tolt dekoltázsával biztatja a válogatottat.

  DJ “VV” Seherezádé sem fogja vissza magát, egy szál magyar zászlóban hemperegve drukkol a győzelemért.

Akkor Hajra!!! #⚽️⚽️⚽️⚽️ #football#hungary#eb#europe#sport#calcio# Vivienne Nay (@djseherezade) által közzétett fénykép, 2016. Jún 14., 04:50 PDT

 

Kiss Ádám kevésbé szexi, ellenben nagyon izgatott a meccs előtt; és egy “dzsudzsikám“, továbbá egy “ugyebebaszod” hashtaggel is nyomatékosítja, mennyire bízik a magyar csapatkapitányban.

    L. L. Junior a nemzeti trikolorban virító sálat választott a szurkoláshoz.

HAJRÁ MAGYAROK!!! ⚽️ Győztes napot! ;) #LLJunior Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által közzétett fénykép, 2016. Jún 14., 01:16 PDT

Hajdú Péter, Nagy Feró, Kucsera Gábor, de még Schmuck Andor és Kiszel Tünde is a focival kapcsolatban posztolgat ma, de hol van ez ahhoz, amit a Csillag Születikből és az X-Faktorból is ismert Szabó Ádám kreált a mai napra? A harmonikás énekest ugyanis egy szurkolói dalhoz is megihlette a magyar érintettségű Eb.

Vujity Tvrtko pedig jóslatokba bocsátkozott az osztrák-magyar mérkőzés előtt. “Hogy ne utólagos okoskodásnak tűnjön, előre leírom: holnap délután Magyarország válogatottja 1:0-ra legyőzi Ausztria nemzeti csapatát! Csókolom!” – írta még tegnap a riporter, aki ma horvátként drukkol a magyar sikerért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik