Szórakozás

“Ennyi, ennyi!” – Így ünnepelték a celebek a magyar győzelmet

Nem hiába volt hatalmas a várakozás a hazai hírességek körében is, a kedd esti osztrák-magyar meccs 0-2-es végeredménye teljesen lázba hozta a celebvilágot (is).

Majka, aki a mérkőzés előtt azt kérte a válogatottól, hogy tegyenek boldoggá bennünket (amit maximálisan teljesítettek is), sajátos stílusában örömködött a Facebookon. “Baaaaazd*eg!!! Mindent szabad!!!” – mindössze ennyit posztolt a rapper, akinek rövid, de velős véleményét több mint hatezren lájkolták.

Nádai Anikó a cukiságfaktort maxolta ki kisfiával… épp úgy, ahogy Sarka Kata is, aki Dávidkával szurkolt, és vele örült a győzelemnek.

Nyertüüünk!!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 Szép volt fiúk! #eb #hungary #football

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által közzétett fénykép, 2016. Jún 14., 11:26 PDT

 

Tóth Gabi már a meccs előtt is teljes mellbedobással biztatta a magyar csapatot, a győzelem után pedig többek közt nővérével, Tóth Verával, és Mujahid Zolival ünnepelt.

 

A The Biebers tagjai, Puskás Peti és Puskás Dani az utcán tomboltak a diadalittas tömegben.

MIIIIVANIIIIIITTTT!!!! 2:0!!!!!!😲 @apuskaspeti @danielgerendas @kristoftorocsik

@puskasdani által közzétett videó, 2016. Jún 14., 13:28 PDT

 

Sebestyén Balázsék a Morning Show stábjával együtt szurkoltak. “Ennyi, ennyi! Szép volt fiúk!” – üvöltötte a műsorvezető a meccs lefújása után.

Ennyi! 😄😄😄Nyert a Magyar, esti hir, Schwarzenegger nepe sir!😂😂😂😂 Morning Show (@classfmmorningshow) által közzétett videó, 2016. Jún 14., 10:57 PDT

 

Csobot Adélt valószínűleg párja, Istenes Bence fertőzhette meg a futball szeretetével, mert a nemrég anyukává váló énekesnő is hatalmas ovációval köszöntötte a magyar sikert.

Yeeeeee!! ⚽️⚽️⚽️ #euro2016 #hajrámagyarok #gól

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép, 2016. Jún 14., 10:24 PDT


Caramel sokkal csendesebben, de annál szebb gondolatokkal ünnepelt: “Nagyon jó látni ezt a felhőtlen örömöt ami most a belvárosban van! Köszönjük a magyar válogatottnak hogy ebben a baromi feszült világban ma este Magyarországon minden ember egy picit boldog lehet! Még nekem is megdobbant a szívem, pedig higgyétek el nem vagyok focirajongó. Óriási öröm ez számomra! Ez inspiráló! Kiba…tt szép volt fiúk!” – írja közösségi oldalán az énekes.

A francia származású rádiós, Cooky is fontosnak érezte a tegnap este történéseit. Nem különben az olasz Gianni, aki egy “Magyarorszaaaaaaaaaaaag!!!!!!!” kiírással, és rengeteg tapsoló kezes emojival osztotta meg örömét a magyar követőivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik