Szórakozás

Aurelio: “Dzsudzsák felirattal a hátamon, meztelenül fogok végigszaladni a Váci utcán”

vv-aurelio(650x433)(1).jpg (vv aurelio, )
vv-aurelio(650x433)(1).jpg (vv aurelio, )

Igencsak könnyelmű kijelentést tett a Blikknek a VV6 győztese, aki a lapnak elsősorban arról beszélt, a meccsekre fogadva komoly összeget szándékozik nyerni a foci-Eb ideje alatt.

“Édesapámtól tanultam a legfontosabb szabályt, nem szabad érzelemből fogadni. Nézzük meg a felkészülési meccsek eredményeit, olvassunk utána a statisztikáknak, és mindig figyeljük a szorzókat! Azonkívül legyünk biztonsági játékosok, inkább tegyük meg a két esélyt, mint az egy tétet. (…)  Édesapám a legnagyobb magyar szurkoló volt a világon, még látta élőben focizni Puskást is. Egyik meccsen, amikor a németektől 3-0-ra kaptunk ki, apu kitessékelte a tévét a harmadikról az utcára. Persze ennek édesanyám örült a legkevésbé” – mesélte Aurelio még a tegnapi, osztrákok felett aratott magyar győzelem előtt. Az egykori villalakó azt fejtegette, mit megtenne akkor, ha sikerülne nyerni a hazai válogatottnak.

“Szurkolok a magyaroknak, de nem fogadnék rájuk. Sajnos mind a három csapat erősebb a csoportban,de szurkolok, és ígérem, ha meccset nyerünk, akkor Dzsudzsák felirattal a hátamon meztelenül fogok végigszaladni a Váci utcán!” – ígérte meg Aurelio, akinek korábbi produkcióit ismerve egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valóban fura látvánnyal szembesülhetnek a belvárosi járókelők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik