Szórakozás

Dopeman most az ingatlanbizniszből akar megélni

A rappert egy ideje messziről elkerülik a tévés megkeresések és a fellépéseire sincs már túl nagy igény, éppen ezért vág bele újabb és újabb üzletekbe. Eddig póthajakkal kereskedett, most pedig az ingatlanpiacon akarja megvetni a lábát, hogy ne kopjon fel az álla.

“Valamit csinálnom kell, ha nem akarom, hogy felkopjon az állam, amíg így csöndben be vagyok tiltva ebben az országban. A té­vék újabban nem nagyon keresgetnek, a fellépések is nehezen alakulgatnak, mivel a fesztiváloknak sem vagyok a kedvence. Tisztában vagyok vele, hogy ma­gamnak köszönhetem ezt a helyzetet, ezért egyáltalán nem pa­naszkodom miatta. Élvezem kü­lönben, csak nyilván kell csinálnom olyan dolgokat mellette, amikből van pénz” – kezdte a Borsnak Dopeman, aki testvérével együtt szerződött le egy ingatlanirodával.

“Az öcsémmel mi hozzuk az arculatot, a PR-t meg a kommunikációt, az irodások intézik az ingatlanrészét. Vagyis magát a brandet építjük. A lakásokat nem mi mutogatjuk, mert ahhoz szakképzettség kell. Megvan arra a kolléga, de természetesen azért lesz egy-két Dopeman stílusú lakásbemutató kisfilm. Ha póthajat el tudok adni, akkor a lakások eladása sem lesz probléma” – mondta önbizalommal telve a rapper.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik