Szórakozás

Dopeman szerint Berki semmihez sem ért, de ezért nem kell bántani

A rapper a minap belefutott a Facebookon Berki Krisztián egyik szokásos pózolós-bölcsesség hintős posztjába és nem tudta megállni, hogy el ne mondja róla a véleményét. Meglepő módon Dopeman nem esett neki a celebnek, ahogy általában ez lenni szokott, inkább a kommentelőket osztotta ki. Habár azt részletesen kifejtette, hogy szerinte Berki semmihez sem ért, ennek ellenére jól megél az emberek támadásaiból és jól is teszi, hogy ezt kihasználja. Hosszú bejegyzése végén még sok sikert kívánt a műsorvezetőnek, a gyűlölködő kommentelőknek pedig azt üzente, hogy inkább a felcsúti gázszerelőn pörögjenek.

“Tény, hogy a csávó, azon túl, hogy profi széltoló, akinek a bőre szinte semmitől nem sül, viszonylag éleseszű, van némi humorérzéke, és pár hatvanas évekbeli jampidumát sütöget (mindezt masszív médiahátszéllel), nem ért semmihez. Nem tud zenélni, műsort vezetni, de még a napi 50 perc edzéssel elért szobor fazonja is hiteltelen, de ennek ellenére SZTÁR, és ez azért van, mert TI, akiket hergel, azt csináltok belőle. Az egyetlen fegyveretek ellene a totális figyelmetlenség volna, mert akkor varázsütésre megszűnne a jelenség, de az igazság az, hogy ABerki celebként való besorolása, tökéletes bizonyítvány arról, hol is tart ez az ország mentálisan. Én tiszta szívemből kívánok neki sok sikert, jól teszi, amit tesz. A lényeg, hogy igaza van, csavarja a rongyot, amíg lehet. Ti meg, akik ilyen pipák vagytok rá, nem értem, hogy miért nem inkább a felcsúti gázszerelőn pörögtök, ha már mimdenáron…” – írta Dopeman.

Megláttam a falamon ezt ABerki postot, mert valaki megosztotta. Gyorsan átfutottam a kommenteken, amik között rengeteg d…

Szerző: DopeMan2015. december 28.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik