Szórakozás

Nem találja ki, hogy Dopeman milyen üzletbe vág

A kopasz rapper hajhosszabbításra adja a fejét. Már nem a sajátját, hanem inkább a hölgyekét. Hamarosan szépségszalont nyit.

Dopeman ellen jelenleg is több nyomozás folyik, így a kereskedelmi csatornák nemigen számolnak vele mostanában. A rapper azonban nem bánja ezt, sőt állítja, az eddigi műsorokat is csak a pénz miatt vállalta be.

“Ha hívnának és rendesen fizetnének, mert ezeket az ember nem szívszerelemből csinálja, akkor mennék. Egyébként meg marhára tojok a főzőműsorokra meg a duettben való éneklésre. Ami hozzám közel áll az a zene és a társadalmi ténykedésem. Az én népszerűségem már előrébb tart annál, hogy arra legyen szükségem, hogy a dzsungelben egyem a bogarat” – magyarázta Dopeman a Hír24-nek.

Habár a celebműsorok résztvevői sok-sok millióval tömhetik meg a zsebüket egy-egy show alkalmával, az előadó nem panaszkodik, azt mondja üzleteiből így is megél, ráadásul hamarosan új vállalkozásba kezd.

“Több üzleti vállalkozásom is van, most nyitunk például hajhosszabbító szalont. Olyan dolgokat szeretünk csinálni, amiben gyönyörű nők közelében tudunk lenni. Az öcsémmel találtuk ki, hogy szépségszalont nyitunk, hiszen hamburgerest mindenki tud…” – mondta Dopeman, finoman odaszúrva ezzel örök riválisának, Majkának.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik