Szórakozás

Jakupcsek sok sikert kívánt utódjának

A nézők múlt vasárnap láthatták utoljára a köztévé képernyőjén Jakupcsek Gabriellát, hiszen ekkor került adásba a Magyarország, szeretlek című vetélkedő utolsó adása, amiben még ő párbajozott. Beszélgetős műsora, a Ridikül azonban már korábban debütált az új műsorvezetővel, Dióssy Klárival. A fiatal tévés azt mondja, eddig sok pozitív megerősítést kapott, annak pedig különösen örült, amikor elődje sok sikert kívánt neki.

“Felnézek rá, jó viszonyt ápolunk. És igen, beszéltem is vele. Volt egy szeretetteljes mozdulat egymás felé, sok sikert kívánt nekem, és ez rengeteget számított az első műsor felvétele előtt” – mesélte a Borsnak Klári, aki reméli, hogy a nézők is megszeretik.

“Kell a muníció, a dicséret, mert lelkileg nehezen élem meg ezt a helyzetet. Ez nyilván érthető. Két hete kaptam a felkérést, hogy én leszek a Ridikül új műsorvezetője. Azon vagyok, hogy jó legyek, jó műsorom legyen és megnyerjem a nézőket. Ezért úgy gondoltam, hogy nem átveszem, inkább magamra formálom. Teljesen más a személyiségünk, csak magamat tudom adni, de a műsor tartalma ugyanaz. Az eddig felvett kilenc adás alatt úgy tapasztaltam, hogy a vendégek szeretettel fogadtak, megnyíltak nekem. Hiszek abban, hogy velem is szerethető lesz a műsor.”

Fotó: Olajos Piroska
Fotó: Olajos Piroska

Ajánlott videó

Olvasói sztorik