Szórakozás

Dióssy Klári: Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni

Ahogy erről már mi is beszámoltunk, hosszas huzavona után kiderült, Dióssy Klári, a Család-barát magazin korábbi műsorvezetője váltja január 25-től Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben.

A hirado.hu cikkéből kiderül, a tévés örül a feladatnak, de nagy kihívásként is tekint rá. Tisztában van vele ugyanis, hogy nehéz lesz elfogadtatni magát, de minden tudását latba veti annak érdekében, hogy a nézők továbbra is szeressék a műsort.

“Az elején biztosan Gabihoz fognak hasonlítani, de remélem, idővel elfogadják azt, amilyen én vagyok, és azt, ahogyan én csinálom. Nehéz feladat lesz, de minden erőmmel azon leszek, hogy velem is szeressék ezt a műsort. Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella. (…)

Edzem a lelkem, de fáj, amikor olyan emberek támadnak, akik nem is tudják, ki vagyok és mit csináltam eddig. Kényszerítem magam arra, hogy ne olvassam el a kommenteket, mert sok bántás érhet. Látszólag egy kőkemény csaj vagyok és mindent kibírok, de belül azért érzékeny vagyok” – mondta el a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik