Szórakozás

Ezzel tuti kiverte a biztosítékot VV Reni a vőlegényénél

A ma este párbajozó lány szó szerint mindent bevet a győzelem érdekében. Újabb szexinek szánt húzása azonban rosszul sült el.

VV Reni nagyon boldog volt, hogy ismét megmutathatta érzéki oldalát egy feladatban. A cowboyok és indiánok hetén egy táncos feladatban kellett összecsapniuk a csapatoknak. Az egyik főszereplő az önjelölt színésznő, Reni volt, akit annyira elragadott a hév, hogy egy ponton még a bugyiját is ledobta magáról. Mutatványa még a villatársai jó ízlését is megbotránkoztatta, ellenben ő teljesen elégedett volt produkciójával.

“Imádtam a szexi fotózást Denisszel, úgy érzem, ilyenkor tudom igazán megmutatni magam. Színésznő vagyok, úgyhogy örülök, amikor egy-egy ilyen feladat alkalmával kihozhatom magamból a legtöbbet” – mondta még korábban Reni, akinek vőlegénye már az említett fotózáson is teljesen kiakadt, és elmondta, reméli, hogy menyasszonya kiesik a versenyből. Valószínűleg a táncverseny erre csak még egy lapáttal rátett. Azon sem lepődnénk meg, hogy ha a nagyreményű kapcsolat füstté válna ezek után.

Ha kíváncsiak Reni merész fotójára, akkor a Blikk oldalán megnézhetik, de csak saját felelősségre!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik