Szórakozás

VV7: Dennis és Fanni ördögi tervet eszelt ki

A villa dugipárja/észkombájnja hatalmas csellel próbálja átvágni a többi lakót. Az ellenséges csapat tagjai azonban hamar átláttak a szitán.

Dennis és Fanni állandó csipkelődését és kibékülését már megszokhattuk, most azonban tartós a mosolyszünet. Ezt próbálják legalábbis elhitetni villatársaikkal. Dennis mesterien kidolgozott tervvel állt Fanni elé, arra kérte a lányt, hogy látványosan boruljon ki mindenki előtt, hogy Dani és Zsu csapatát félrevezessék. A kamu veszekedés után Dennis azonnal Zsu bizalmába próbált férkőzni, Fanni pedig Ádám felé nyitott. Az első néhány órában úgy tűnt, beválhat fondorlatos tervük, ám később Dani és Zsu rájött a turpisságra. Leleplezni azért még nem akarják őket, mondván saját magukkal babrálnak ki, hogy nem bújhatnak össze nyilvánosan.

A péntek esti összefoglaló azonban nem csak a cselszövésről szólt. A két párbajozó, Reni és Dani csapata egy rodeó bikán mérte össze az erejét, és amit még mindig nem tudtunk feldolgozni, az a 190 kilós Maci vonaglása. A bizarr jelenet láttán mindenki keresztbefont ujjakkal imádkozott a bika életben maradásáért…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik