Light

A villalakók szerint Dani ellen nincs esélye Reninek

vv-dani(960x640).jpg (vv7, vv dani, )
vv-dani(960x640).jpg (vv7, vv dani, )

Ádám vagy Robin ellen viszont megnyerheti a párbajt a vasárnap este kiválasztott lány.

Reni mindenképp ott lesz a VV7 második párbaján – ez már akkor eldőlt, amikor lakótársai hat jelet raktak rá a kiválasztás során. A szőke színésznő a kihíváson Danit választotta ellenfeléül. A kihívás előtt a villalakóknak segítségképpen levelet kellett írniuk Reninek, amiben kifejtették, hogy szerintük kit kellene kihívnia, illetve ki az, aki ellen biztosan nincs esélye a párbajban. Az összesítésben Ádám és Robin végzett az első helyen, tehát a többiek szerint közülük kellene választania Reninek. Azt viszont szinte mindenki úgy véli, Dani mellől biztosan kipottyanna a játékból.

Íme, egy kis részlet a játékosok üzeneteiből:

Dóri: “…. Mindenképp azokat az embereket helyezném előtérben, akik rád rakták a jelet (…)  Szerintem a Dani az nem jó választás, én úgy gondolom, hogy vicces és nem feltétlen rossz ember….”

Edina: “…. Az én véleményem és meglátásom szerint a Reni az Ádám ellen tudna visszajönni a párbajról. (…) Ádám az eddigi villaélete során nem produkált semmit, nem merte a véleményét vállalni. Aki ellen biztosan nem jönne vissza a párbajról az a Dani, mert a Dani egy forma, egy karakter, egy egyéniség….”

Fanni: “…. én Ádámot választanám. Azért mert ő nem olyan érdekes, mint Laci és Edina páros. Nincs benne a dolgokban illetve egy f*szparaszt. (…) Aki ellen nem lenne esélyed az Dani. Lehet, hogy kissé elszállt magától, de a buliban mindig odateszi magát, vannak ritkán de vicces beszólásai, és a villa életében nagyon kiveszi a részét….”

Robin: “…. Úgy gondolom, hogy Dani kiejtené Renit, mert erősebb, taktikusabb karakter. Reninek nincsenek Dani ellen ész érvei, csak kreált, illetve mondva csinált gyenge indokai….”

Zsuzsa: “Aki ellen szerintem biztosan nem jönnél vissza az Dani! Mivel nem csak jogtalanul bántál vele, de leminősítetted és sértegetted, amikor ő nem szolgált rá! Ez több mint unszimpatikus! Aki ellen viszont visszajöhetsz biztosan az Robin! Robin sajnos abba a hibába esett, hogy ide-oda dülöngél a két csapat között még most is! Semleges és szürke!”

A levelek teljes tartalmát IDE kattintva tudja elolvasni. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik